Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Thailand

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Thailand. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jeg har hatt en kjempeopplevelse i Thailand og er veldig glad jeg ble med på programmet. Synes selvfølgelig at det var kjedelig med flom og at barnehjemmet var stengt, men på tross av det har jeg hatt det fint. Jeg var på Koh Samet den 2. uka i stedet for, fordi jeg var den eneste som var meldt på den 4.uka. Der var det jo bare fantastisk! Takk for all hjelp underveis :)

Sara // Volontär Thailand

Hem » Land » Thailand » Volontär Thailand » Bokning Volontär Thailand

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!