Login 17 MUST HAVE- appar för din Australien-resa!

Bokning Chimp Sanctuary

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Chimp Sanctuary. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Vi är fyra volontärer här just nu, en volontärsamordnare och en projektledare. Jag delar rum med en annan volontärer, men det är egentligen ett rum för åtta så vi har gott om plats. Vi äter frukost vid sjutiden och sen åker vi ut på jobb. För de fyra chimpanser som kallas "the Escape artists" försöker vi hitta på olika aktiviteter som ska stimulera dem. I lördags hade vi fyllt en resväska som hade många fack med dragkedjor med godis, leksaker och lite annat smått och gott. De hade väldigt roligt med den men det var tyvärr inte så mycket kvar av den efteråt.

Marita // Chimp Sanctuary

Hem » Land » Zambia » Chimp Sanctuary » Bokning Chimp Sanctuary

Senaste nyheter: Tre smarta sätt att stanna kvar i Australien