Login Har du sökt in till högskola & är osäker om du kan åka?

Bokning Chimp Sanctuary

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Chimp Sanctuary. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Resan var kanon bra! Helt klart ett minne för livet, så glad att jag kom iväg! Tack för all hjälp inför denna resa man har verkligen fått den hjälp man behövde, vilket var jättebra!! Detta är inte sista gången jag bokar en volontär resa med er.

Maja // Chimp Sanctuary

Hem » Land » Zambia » Chimp Sanctuary » Bokning Chimp Sanctuary

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!