Login Missa inte höstens inspirationskvällar

Bokning Chimp Sanctuary

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Chimp Sanctuary. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har det jättebra här i Chimfunshi! Vi har olika jobb varje dag, plockar grönsaker på farmen, bygger en inhägnad med tak där vi ska driva upp upp plantor, mango, guava och ananas. Vi håller också på att måla om skolan invändigt. Vi har också chimpwalks med schimpanserna.

Marita // Chimp Sanctuary

Hem » Land » Zambia » Chimp Sanctuary » Bokning Chimp Sanctuary

Lucas B beställde vårt Farm & Travel Australien program för 2h sedan. Är det något för dig också??!