Login

Bokning Kids & Lions

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Kids & Lions. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Under min tid i Zimbabwe hann jag med att besöka två kliniker, två skolor (en som har ca 2000 elever, trots att den egentligen endast kan ta emot ca 300 elever och en skola för döva barn) och ett barnhem. Dessa är stora projekt som desperat behöver hjälp både vad gäller undervisning och material. De saknar grundläggande saker som pennor, böcker, block och kritor för tavlorna. När barnen är ute och spelar fotboll är fotbollarna gjorda av tidningspapper som tejpas ihop med vanlig tejp. Det är en helt annan värld. Volontärerna bor tillsammans på Lion Breeding och arbetar måndag till fredag med ett av dessa projekt. På helgerna kan du helt gratis delta i vilddjursaktiviteterna. Det är vad jag kallar att få uppleva två olika världar!

Helena Jönsson, hösten 2010 // Kids & Lions

Hem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Bokning Kids & Lions

Moa N beställde vårt Work & Travel Australien program för 13h sedan. Är det något för dig också??!