Login FAQ om COVID-19 & dina kommande resplaner från Sverige

Bokning Kids & Lions

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Kids & Lions. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Vi arbetade med barn i olika situationer. Ibland undervisade i en specialklass med barn i 10års åldern som hade svårare för skolan än "den vanliga eleven". Så tålamodsprövande! Andra dagar var vi på dagis, eller på en skola för "disabled children". För dessa barn handlade dagarna om att lära sig gå på toa på egen hand, eller klara av att äta själv.

Emma // Kids & Lions

Hem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Bokning Kids & Lions

Lina Ö beställde vårt Work & Travel Australien All Set program för 137h sedan. Är det något för dig också??!