Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Lion Centre

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Lion Centre. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

De 4 veckor jag var i Zimbabwe var de bästa veckorna i hela mitt liv, och jag tror det kommer bli svårt att toppa det här. Jag har träffat så fina och bra människor från hela världen. Personalen som jobbade på projektet är de bästa människor jag mött. Jag fick uppleva nya saker varje dag och har gjort grejer jag bara kunnat drömma om. Gå på promenad med lejon, ridit elefant, sovit på hö mitt i bushen, varit på häst safari genom bushen, sett giraffer och zebror och mött så underbara barn och ungdomar på de skolor och på drop in centret vi besökte varje vecka!!!!!! En fantastisk resa helt enkelt!

Hanna // Lion Centre

Hem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Bokning Lion Centre

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig