Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Victoria Falls

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Victoria Falls. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jeg rakk såvidt å legge fra meg bagasjen min og hilse på de andre frivillige, før det bar rett ut i bushen for min første lion walk. Det var en ubeskrivelig opplevelse å få se løvene for første gang, i levende live, i Afrika! Det var seks løver på prosjektet da jeg var der; Sengwa, Savuti, Chobe, Chisa, Chundu og Chete.

// Victoria Falls

Hem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Bokning Victoria Falls

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig