Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Victoria Falls

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Victoria Falls. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Som frivillig har man pause midt på dagen og fri på søndager. Denne tiden er det ikke vanskelig å fylle i Victoria Falls. Jeg utforsket byen, var på det lokale markedet, lå ved bassenget på restcampen, så fossen, var på elefantridning, drakk øl på Shoestrings (lokalt backpacker sted), spiste middag på the Boma, var på safari, elvecruise og dagstur til Botswana, så the Big three – bare for å nevne noe. Det ble også arrangert en tur til de lokale landsbyene for oss frivillige. Der fikk vi se hvordan folk lever i landsbyene. Høydepunktene var å få smake på den lokale retten sadza og se barna i landsbyene danse for oss.

// Victoria Falls

Hem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Bokning Victoria Falls

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!