Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Viva Cuba

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Viva Cuba. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Mina två veckor på Viva Cuba programmet var som en dröm, 90% av alla som var där var ensamresande tjejer så vi var alla där på samma premisser och med samma intressen.Personalen har hjärtan av guld och tar en verkligen till sig, deras motto är "your home away from home" och det är precis vad de har skapat, jag har fortfarande kontakt med dem dagligen.

Amanda dec-19 // Viva Cuba

Hem » Land » Kuba » Viva Cuba » Bokning Viva Cuba

Felix R beställde vårt Work & Travel Kanada All Set program för 8h sedan. Är det något för dig också??!