Bokning Volontär Ghana

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Ghana. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det är ganska märkligt att vara hemma igen efter en underbar upplevelse i Ghana. Jag var väldigt osäker på om jag ville åka hem som planerat, men valde det trots allt. Jag har lärt mig så mycket och alla mål jag satte uppnåddes med hjälp av andra! Jag fick en superfin chans att lära sig mer om social struktur och kultur samt eftersom pappan i värdfamiljen gärna tog med mig överallt. En stor tillfällighet är att vi delar yrkesbakgrund, så det gjorde det så mycket roligare och mer givande för mig.

Stine // Volontär Ghana

Hem » Land » Ghana » Volontär Ghana » Bokning Volontär Ghana

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!