Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Ghana

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Ghana. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det är otroligt vad man kan åstadkomma om man vill åka iväg och hjälpa till. Plötsligt hade jag "köpt" och bli delägare i ett ny barnhem i Ghana. Hurra! Jag sitter nu med många minnen från Ghana, både bra och dåliga. Det allra bästa och det jag minns mest av allt är utan tvekan tiden med barnen. Det var anledningen till att jag reste och i princip anledningen till att jag genomförde, och de är anledningen till att jag kommer återkomma.

Tina // Volontär Ghana

Hem » Land » Ghana » Volontär Ghana » Bokning Volontär Ghana

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig