Bokning Volontär Indien

Volontär Indien er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Dag 1 av introduktionsveckan var fylld av utbildning om indisk kultur och religion, samt en resa till staden Mapusa och marknaden där. Marknaden var precis som man föreställer sig att det är med stånd, människor, fåglar och allt annat som hör till.

Christine // Volontär Indien

Hem » Land » Indien » Volontär Indien » Bokning Volontär Indien

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig