Bokning Volontär Indien

Volontär Indien er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din bokning. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Indien har allt! En underbar blandning av allt du kan tänka på när du hör namnet. Om jag hade använt ett ord om Indien, hade det varit; Life! Det är så fullt av liv! Och du känner ännu starkare att du själv lever. Det är inte bara färgerna, vackra människor och dofter som ger den liv, men också de heliga korna som härskar på gatorna, bilar och rickshaws som tutar, den speciella lukten av kryddor och underbar mat! Färgglada kläder, trevliga människor, tempelceremonier, festivaler, karma, religioner som genomsyrar allt, mer tempel, kyrkor, marknader, musik, rökelse, yogagurus, hippie fotspår under palmerna i Goa. Från fattigdom till magnifika palats av en svunnen tid i maharadjan rike. Indien är ett äventyr!

Lena // Volontär Indien

Hem » Land » Indien » Volontär Indien » Bokning Volontär Indien

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig