Bokning Welgevonden Big 5 Conservation

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Welgevonden Big 5 Conservation. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Ett fantastiskt projekt som verkligen arbetar för och värnar om att djuren ska leva så bra som möjligt i deras naturliga miljö. Att få leva mitt ute i reservatet är en riktigt WOW-känsla samtidigt som det är harmoni till max.

Louise Welgevonden Big 5 Conservation

Hem » Land » Sydafrika » Welgevonden Big 5 Conservation » Bokning Welgevonden Big 5 Conservation

Erik O beställde vårt Work & Travel Japan program för 50h sedan. Är det något för dig också??!