Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Gruppresa Bali

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Gruppresa Bali. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag är så tacksam att jag vågade åka på denna resa. Att jag kastade mig ur min comfortzone och körde. Har fått nya vänner för livet och är flera upplevelser och erfarenheter rikare. Tänker du på att åka, så är mitt råd, ÅK! Det säger jag från hjärtat, jag är så glad att jag åkte och det ända jag hade velat ändra vara att det var några veckor längre!

Julia feb 19 // Gruppresa Bali

Hem » Land » Bali » Gruppresa Bali » Bokning Gruppresa Bali

Jacqueline M beställde vårt Wild Cat Sanctuary program för 438h sedan. Är det något för dig också??!