Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Gruppresa Bali

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Gruppresa Bali. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Oj, vart ska jag börja. Denna resa har varit det häftigaste jag varit med om. På tre veckor har vi hunnit se och göra så mycket. Tiden har sprungit iväg samtidigt som det känns som om vi varit borta i flera månader. Är så tacksam över vad vi fått uppleva. Att få ta del och lära sig av religionen och kulturen, träffa så mycket nya människor runt om från hela världen, ta hand om djur, få lära barn engelska och se deras lycka i det lilla dom har, att få se nya vackra delar av jorden som jag aldrig hade fått se innan. Denna resa har haft allt. Vi har sett så otroligt mycket men vi har också kunnat slappna av och umgås vid poolen och ta vara på det fina vädret. Kombinationen av jobb, semester och äventyr har varit helt perfekt.

Julia feb-19 // Gruppresa Bali

Hem » Land » Bali » Gruppresa Bali » Bokning Gruppresa Bali

Cajsa A beställde vårt Volontär Sydafrika program för 19h sedan. Är det något för dig också??!