Bokning Victoria Falls

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Victoria Falls. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Som volontär hade jag många olika uppgifter; Jag var med på lejonvandringar, lagade mat åt lejonen (vilket inte är en uppgift för fittor, vi skar upp och vägde bland annat en giraff på 600 kg), observerade lejonens beteende i samband med forskning, städade inhägnader, tittade för fällor, lärt sig om språk, kultur och den afrikanska bushen. På lördagar fick vi också åka till det lokala barnhemmet, där vi hjälpte till att servera mat och lekte med barnen.

Victoria FallsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Bokning Victoria Falls

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!