Bokning Victoria Falls

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Victoria Falls. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Som volontär har du en paus mitt på dagen och söndagar lediga. Den här gången är det inte svårt att fylla i Victoriafallen. Jag utforskade staden, var på den lokala marknaden, låg vid poolen vid rastlägret, såg vattenfallet, åkte på elefantridning, drack öl på Shoestrings (lokalt backpackerställe), åt middag på Boma, åkte på safari, flod kryssning och dagsutflykt till Botswana, så de tre stora – bara för att nämna några. En resa till de lokala byarna anordnades också för oss volontärer. Där fick vi se hur folk bor i byarna. Höjdpunkterna var att provsmaka den lokala rätten sadza och se barnen i byarna dansa för oss.

Victoria FallsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Bokning Victoria Falls

Ahmad A beställde vårt Ranchstay Kanada program för 275h sedan. Är det något för dig också??!