Bokning Victoria Falls

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Victoria Falls. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Resan till Victoria Falls, Zimbabwe har varit otrolig på så många sätt. Resan börjar lite dåligt då vi lyckades missa vårt flyg till Victoria Falls, så det var mycket problem med att få nya flyg, boende i Johannesburg etc. När vi först kom till Victoria Falls och på projektet gick allt väldigt mycket ja, och jag har lärt mig så mycket, både om djur, människorna och samhället i Zimbabwe, men inte minst om mig själv. Blev ett riktigt speciellt minne för livet, och jag saknar redan platsen och "livet" jag hade i Victoriafallen, och väldigt redo att göra något sånt här igen. Det jag tycker har gjort mest intryck på mig är helt enkelt att se hur lokalbefolkningen levde i Victoriafallen; allt från deras hus och skolor de har till utbudet av produkter i matbutikerna och hur dålig matkvaliteten var i de lokala butikerna. Jag jobbar i en mataffär här hemma så det var väldigt spännande och lärorikt att se vilken skillnad det är. Fick verkligen känna hur bra vi har det här hemma och uppskatta det jag faktiskt har. Människorna där nere har också gjort ett rejält intryck på mig med sin artighet och nyfikenhet, och hur öppna de var för mig. De ville lära mig allt möjligt och höra mycket om mig och mitt liv i Norge. Sammantaget har den här upplevelsen varit helt fantastisk, att se så mycket av Victoria Fall-gemenskapen, och även få vara så nära och lära sig om 37 lejon. Verkligen en underbar upplevelse. Det här är en upplevelse och ett minne jag kommer att ta med mig vidare. Stort tack för din fina uppföljning och att du alltid funnits tillgänglig!

Linda Victoria FallsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Bokning Victoria Falls

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar