Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Ecuador

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Ecuador. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hola, que tal? Resan gick jättebra. Alltså känslan av att kliva av planet, se alla berg, känna värmen och behöva kisa med ögonen för att solen är så stark var helt obeskrivligt underbart! Spanskan börjar redan komma någorlunda och jag klarar vardagsspråket ok.. självklart med massor av misstag, kroppsspråk och galen grammatik…men det går framåt :) Trotsade jetlaggen igår och gick ut med mina roomies, så det blev massor av dans och cervezas. Jag är redan heeelt förälskad i Quito/Ecudador/Sydamerika. Klimatet, människorna, färgerna, musiken, dansen, språket - allt! Framför allt att det är så färgglatt och ostrukturerat, det ger en sån känsla av lekfullhet och livsglädje.

Kristina Roos // Volontär Ecuador

Hem » Land » Ecuador » Volontär Ecuador » Bokning Volontär Ecuador

Emma L beställde vårt Work & Travel Kanada All Set program för 181h sedan. Är det något för dig också??!