Bokning Volontär Nepal

Volontär Nepal er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hade verkligen en fantastisk tid i Nepal, nu för andra gången! Kan verkligen rekommendera kloster-projekten - det var två av de mest intressanta veckorna i mitt liv än så länge och jag är så oerhört tacksam att jag fick möjligheten att ta del av deras sätt att leva.

Joanna nov-19 // Volontär Nepal

Hem » Land » Nepal » Volontär Nepal » Bokning Volontär Nepal

Nellie A beställde vårt Sports & Adventure program för 43h sedan. Är det något för dig också??!