Bokning Volontär Nepal

Volontär Nepal er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Pokhara är jättebra och har fått bättre kontakt med barnen och de som jobbar där. Du bör inse att detta tar lite tid. Det kommer att bli några fantastiska veckor här!! De surrar mycket av budskap, men man lär sig att hantera det:) Nu har vi även planerat (tillsammans med några andra volontärer) ett litet lusprojekt, så vi har köpt schampon och kammar.

Ane Marie Volontär NepalÖversatt

Hem » Land » Nepal » Volontär Nepal » Bokning Volontär Nepal

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig