Bokning Volontär Nepal

Volontär Nepal er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Min resa har varit mer spännande än jag kunnat ana. Det blev lite olyckligt slut men vi gjorde det bästa av situationen och Rajesh och hans familj har tagit mycket bra hand om oss. Jag vill tacka så mycket för allt och jag kommer troligtvis att boka fler äventyr med er!

Jesper Volontär Nepal

Hem » Land » Nepal » Volontär Nepal » Bokning Volontär Nepal

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!