Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Nepal

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Nepal. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Tyckte det var bra, med upplägget att man fick intro om landet, kultur och annat innan. Jätteviktigt, speciellt för en del som inte varit ut och rest, direkt tidigare. Jag är så nöjd, stolt över mig själv, att jag 51 år gammal gör detta. Något som jag velat göra länge, så det är aldrig för sent.

Karin // Volontär Nepal

Hem » Land » Nepal » Volontär Nepal » Bokning Volontär Nepal

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig