Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Thailand

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Thailand. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Her i Singburi er alt helt toppers. Mye bedre enn forventningene! Så mange hyggelig ungdommer her, så det er sjeldent man kjeder seg. Intro uken var spennende og lærerik, og gruppen min har vært veldig bra :-) akkurat nå er jeg i Bangkok for helgen med to av de andre frivillige. Så her står alt bra til!

Margrethe // Volontär Thailand

Hem » Land » Thailand » Volontär Thailand » Bokning Volontär Thailand

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!