Bokning Volontär Thailand

Volontär Thailand er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Tack så mycket, jag vill bara säga att all hjälp jag har fått på vägen, både via telefon och mail, har varit till stor hjälp! Jag skulle definitivt rekommendera andra att resa med dig. Det är väldigt trevligt att ha ett seriöst sällskap bakom sig både före, under och efter resan. Och all heder för det till dig och dina kollegor:) Återigen, tusen tack för ett minne för livet:)

Mathilde Volontär ThailandÖversatt

Hem » Land » Thailand » Volontär Thailand » Bokning Volontär Thailand

Minna J beställde vårt Volontär Costa Rica program för 54h sedan. Är det något för dig också??!