Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Wild Cat Sanctuary

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Wild Cat Sanctuary. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag vill bara säga att åka till Wild Cat Santuary var något av det bästa jag någonsin gjort. Alla var så snälla och ägarna var helt fantastiska människor. Det tar några dagar att vänja sig vid allting men när man gör det är det omöjligt att inte förälska sig i stället. Jag kommer definitivt återvända så snart jag kan.

Mollie // Wild Cat Sanctuary

Hem » Land » Sydafrika » Wild Cat Sanctuary » Bokning Wild Cat Sanctuary

Jacqueline M beställde vårt Wild Cat Sanctuary program för 463h sedan. Är det något för dig också??!