Bokning Victoria Falls

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Victoria Falls. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Som frivillig hadde jeg mange ulike oppgaver; jeg var med på lion walks, forberedte mat til løvene (noe som ikke er en oppgave for pyser, vi kuttet opp og veide blant annet 600 kg giraff), observerte løvenes adferd i forbindelse med forskning, rengjorde innhegninger, lette etter feller, lærte om språk, kultur og den afrikanske bushen. På lørdager fikk vi også være med til det lokale barnehjemmet, hvor vi hjalp til med å servere mat og lekte med barna.

// Victoria Falls

Hem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Bokning Victoria Falls

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig