Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Indien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Indien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Indien har allt! En underbar blandning av allt du kan tänka på när du hör namnet. Om jag hade använt ett ord om Indien, hade det varit; Life! Det är så fullt av liv! Och du känner ännu starkare att du själv lever. Det är inte bara färgerna, vackra människor och dofter som ger den liv, men också de heliga korna som härskar på gatorna, bilar och rickshaws som tutar, den speciella lukten av kryddor och underbar mat! Färgglada kläder, trevliga människor, tempelceremonier, festivaler, karma, religioner som genomsyrar allt, mer tempel, kyrkor, marknader, musik, rökelse, yogagurus, hippie fotspår under palmerna i Goa. Från fattigdom till magnifika palats av en svunnen tid i maharadjan rike. Indien är ett äventyr!

Lena // Volontär Indien

Hem » Land » Indien » Volontär Indien » Bokning Volontär Indien

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!