1. Encounter Ecuador 2. Explore Ecuador 3. 4. 5. 6.

4 veckors äventyr i Ecuador

Följ med på detta 4 veckor långa äventyr och se själv vilken magisk, levande och spännande upplevelse Ecuador är. Denna resa kombinerar spanska lektioner med volontärarbete, surfing, yoga och utflykter.

Läs mer

Explore Ecuador

Välkommen till det förtrollande paradiset Ecuador, det färgstarka landet mitt i världen! Har du någonsin föreställt dig hur det skulle vara att vakna upp på en plats omgiven av otrolig frodig grönska, vilande vulkaner och fascinerande djur? Nu har du chansen!

Ecuador, det enda landet i världen med ett namn som kommer från dess geografiska särdrag. Låt dig inte luras av dess ringa storlek, det är faktiskt det som gör den förtjusande. Skulle du vara intresserad av att uppleva livet på landet närmast rymden?

Följ med på detta äventyr med oss och se själv vilken magisk, levande och spännande upplevelse av Ecuador.

Detta 4 veckor långa äventyr börjar med en sightseeingresa genom den spektakulära Andinska regionen med dess vilande vulkaner, sedan till Baños, djungelns portal, där du kommer att ha spanska och danslektioner. Följt av 2 veckor i djungeln där du kommer att arbeta som volontär i Animal Rescue Center. Sedan iväg till Montañita för avkoppling, surf och yogasessioner på en av de bästa surfstränderna i landet. Och äventyret avslutas med den spännande och storslagna Isla de la Plata. Om du vill kan du utöka ditt äventyr med en extra vecka på Galapagos.

Kontakta oss för information.

Några snabba fakta om Explore Ecuador
Passar förFrån 18 år
KvalifikationerInga
Längd4 veckor ( eller 5 med Galapagos)
AnkomstplatsQuito
Närkontakt med djurJa
Borde beställasMinst 4 månader innan avresa
VolontärarbeteVolontärarbete med djurMiljövårdNärkontakt med djurMarint livSpanskakursGruppresor
Jag vill boka! Jag har några frågor

Trip outline

Du kommer att tillbringa 4 veckor i fantastiska Ecuador med överraskningar, äventyr och mycket kul.

Dag 1 lördag: Du kommer att landa på flygplatsen i Quito och köras till Selina Hostel, där alla deltagare bor tillsammans i delade sovsalar.

Dag 2 Söndag: Guidad tur där du kommer att fördjupa dig i historiska antika byggnader och platser, fyllda med antika och några kusliga historier. Quito var den första staden som någonsin tilldelats en UNESCO: s världsarvslista. Senare kommer du att åka till La Carolina, Quitos Central Park där du kan utforska denna vackra gröna plats och lära dig mer om kulturen.

Dag 3 Måndag: Nu fortsätter äventyret till den pittoreska staden Lasso, en liten stad i Ecuadors högland och den primära ingången till Cotopaxi National Park. Du kommer att besöka det fascinerande andinska landskapet, inklusive den vackra Cotopaxi-vulkanen, den mest aktiva vulkanen i Ecuador. Du kommer att åka på en guidad tur till Cotopaxis basläger, det näst högsta toppen i Ecuador. Förbered dig för en vandring på hög höjd,ta med något sött för att undvika höjdsjuka. Efter att ha gått uppför Cotopaxi får du ett äventyr genom att cykla ner igen.

Dag 4 tisdag: Ditt första stopp för dagen blir Quilotoa, en fantastisk kratersjö, innan du fortsätter till Baños, portalen till djungeln.

Dag 5 onsdag: Förbered dig för att prata spanska och salsadans. Nu kommer du att ha 4 timmars spanska lektioner och en timmes dans, sedan är du beredd att gå till klubbarna i denna spännande stad på kvällen.

Dag 6 torsdag: Efter ytterligare några spanska lektioner är det dags att utforska Ecuador ytterligare. Nu är det dags att bli blöt, Pailin del diablo, Ecuadors mest häpnadsväckande vattenfall och Rio Verde väntar på dig.

Dag 7 Fredag: Spanska klasser på morgonen, och du har eftermiddagen fri att utforska Baños, kanske ta en kopp kaffe i någon av de härliga coffeeshops som finns.

Dag 8 Lördag: Du kommer att spendera din dag med en äventyrlig och spännande utflykt på Canopy Bridge. Din sista eftermiddag i Baños är ett bra sätt att ha kul ute på pubarna i denna fantastiska stad.

Dag 9 söndag: Förbered dig på att möta magi! Nu ska du bege dig till Puyo, du kommer att omges av vacker djungelvegetation. Nu har du nått Animal Rescue Center. Du kommer att tillbringa 2 veckor i detta underbara paradis fyllt med dagliga hisnande sevärdheter och aktiviteter du aldrig kommer att glömma!

Dag 10 Måndag -dag 21 Fredag: Din första dag går åt till att lära känna alla på Animal Rescue Center, inklusive de viktigaste, djuren! Dina dagliga uppgifter kommer att bestå av att mata djuren, städa burarna och i allmänhet interagera med djuren. Du kommer att ha lite tid över att utforska Amazonas stad Puyo.

Dag 22 Lördag: Efter en lång resdag, cirka 9 timmar. Var redo att utforska en annan del av Ecuador. Kustlinjen och Montañita för att vara mer exakt. Detta är den mest kända och roligaste surfplatsen i Ecuador.

Dag 23 söndag: Din första lediga dag, dags att koppla av!

Dag 24 måndag - dag 26 onsdag: Nu kommer du att ha 2 timmars yogapass och 6 timmars surfpass. Du är också fri att registrera dig till de valfria spanskaklasserna. Resten av tiden kan du koppla av på stranden, kan du komma på något roligare?

Dag 27 Torsdag: Nu är det dags att ge något tillbaka till naturen. Strandstädning, övervakning av sköldpaddsbo och andra speciella uppdrag och volontäraktiviteter på Las Tunas community.

Dag 28 Fredag: Äventyret fortsätter till den lilla ön Island de la Plata. Om du anländer mellan juni och oktober kommer du förmodligen att se knölvalar leka i havet, detta är också deras häckningsområde. Du kommer också att se Galapagos albatross och blåfotade och maskerade bröst och andra fascinerande marina fåglar.

Dag 29 lördag: Vi hoppas verkligen att du hade en fantastisk och fascinerande tid i vackra Ecuador. Vi hoppas att du har haft magiska möten under en livstid och har en säker flygresa hem... Eller njut av ditt nya äventyr med vår Galapagos-förlängning.


Skicka denna sidan till mig som PDF

Galapagos extension

Varför Explore Ecuador med GoXplore?

  • Utforska fantastiska Ecuador
  • 4 veckors äventyr i Anderna, djungeln och stranden
  • Volontär på ett djurräddningscenter
  • Lär dig att surfa på Montañita, den bästa surfstranden i Ecuador
  • Möjlighet till en extra vecka på Galapagos
  • Res som grupp
  • Lär dig spanska och öva på språket medan du reser
  • Utforska Amazonas
  • 4 veckor av sightseeing och utforska Anderna, djungeln och stränderna
  • Du kommer garanterat få en upplevelse för livet!

Accommodation

Du börjar din vistelse på Selina Hostel i Quito. Här bor du i ett sovsal med andra resenärer från hela världen.
Kom ihåg att detta kommer att vara på hög höjd, så ta det lugnt de första dagarna så att du kan undvika höjdsjuka.

Efter att du lämnat Quito kommer du att bo på olika mysiga vandrarhem och loger runt om i Ecuador.

Jag vill boka! Jag har några frågor

Visa

Om du reser i affärer eller för turism behöver du inget visum för vistelser på upp till 90 dagar under en 12-månadersperiod.
Ditt pass måste vara giltigt minst 6 månader efter ankomst.
Om du planerar att stanna längre än de 90 dagarna behöver du ett visum.
Kontakta oss för mer information.

Travel details

Du bör planera att anlända till Quito på ett av följande startdatum 2023:

Du kan välja vilken flygplats du vill flyga från, men den mest bekväma är Guayaquil. Om du vill stanna längre i slutet av resan och utforska mer av Ecuador på egen hand är detta naturligtvis också möjligt. Jag vill boka! Jag har några frågor

Prices

Ingår i priset:

Ingår ej:Flygbiljetter

Flygbiljetter ingår inte i priset då priserna varierar mycket beroende på var du reser ifrån och hur långt i förväg du bokar. Vi hjälper dig gärna och ger dig råd i ditt sökande efter biljetter. Det är viktigt att inte boka ditt flyg innan du har en bekräftad plats på resan!

FAQ

Behöver jag reseförsäkring?

Ja. Reseförsäkringen är obligatorisk. GoXplore har en skräddarsydd reseförsäkring som täcker volontärarbete.

Skicka denna sidan till mig som PDF Jag vill boka! Jag har några frågor

Besökta program

← Se alla program du har besökt

→ Stäng lista med program

Ja, skicka mig mer information om dessa program!

→ Stäng lista med program

Hem » Land » Ecuador » Explore Ecuador

Hugo S beställde vårt Volontär Sri Lanka program för 5h sedan. Är det något för dig också??!