Bokning Victoria Falls

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Victoria Falls. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag hann knappt lägga ifrån mig bagaget och hälsa på de andra volontärerna, innan det bar rakt ut i bushen för min första lejonvandring. Det var en obeskrivlig upplevelse att se lejonen för första gången, live, i Afrika! Det var sex lejon på projektet när jag var där; Sengwa, Savuti, Chobe, Chisa, Chundu och Chete.

Victoria FallsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Bokning Victoria Falls

Fredrik B beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland program för 140h sedan. Är det något för dig också??!