Bokning Lions And Elephants

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Lions And Elephants. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Fantastisk resa med många nya upplevelser varje dag! Fantastiska djur vi fick bo nära. Personalen var också mycket trevlig och gjorde vistelsen fantastisk!

Cassandra Lions And ElephantsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Lions And Elephants » Bokning Lions And Elephants

Johan R beställde vårt Work & Travel Australien program för 6h sedan. Är det något för dig också??!