Bokning Lions And Elephants

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Lions And Elephants. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag tillbringade fyra veckor i Zimbabwe. Även om jag tycker att det var svårt att anpassa sig i början så var det de bästa veckorna i mitt liv någonsin! Jag har träffat så underbara människor från hela världen. Projektpersonalen på Antelope Park var otrolig. Jag fick uppleva nya saker varje dag, saker jag alltid drömt om. Jag gick med drakar, tog hand om elefanter, sov mitt i öknen, red genom öknen och såg giraffer och zebror. Vi åkte också för att träffa lokala barn och ungdomar i skolor varje vecka. Fantastisk resa helt enkelt!

Hanna Lions And ElephantsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Lions And Elephants » Bokning Lions And Elephants

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!