Bokning Lions And Elephants

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Lions And Elephants. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Inte bara själva projekt var fantastiskt kul att få jobba med, men miljön och människorna man träffar där var som himla bra. Sen att de finns andra projekt på plats och hur dom går ihop med varandra va kul, jag var till exempel med samhällsprojekten några gånger.

Angelica // Lions And Elephants

Hem » Land » Zimbabwe » Lions And Elephants » Bokning Lions And Elephants

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig