Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Indien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Indien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag tvivlar inte på att volontärerna kan göra skillnad, en stor skillnad i dessa barns liv. Lekplatsen på Moder Teresas centrum var rostiga och trasiga, och barnen var mest inne och lekte. När volontärerna anlände började de att arbeta med att ordna upp lekplatsen och efter lite fixande så var allt fungerande igen. Ett av barnen var delvis förlamad från midjan och neråt och låg mest på golvet när vi kom. Det var hennes värld. Efter att ha ordnat fram en rullstol som tidigare användes av en äldre hände det saker. Det var efter att volontärerna hade tagit initiativ som livet blev lite bättre för den här tjejen. Det dröjde inte länge innan hon kunde lyfta sig upp, flytta över till rullstolen, först med hjälp och sen utan hjälp. Hon log från öra till öra:)) Hon fick en "jag-klarar-av-saker-glädje" som gjorde att hon kanske kommer att ta ännu större utmaningar senare. Hon får ett helt annat perspektiv ... hon är inte på golvet, där hon släpade sig fram med små barn vid hennes sida. Detta gav mig en starkare övertygelse om att volontärarbete hjälper. Att det gör skillnad för ett barn, en kvinna, en man och det räknas för mig:)) att vi alla kan göra skillnad!

Anders Håkansson // Volontär Indien

Hem » Land » Indien » Volontär Indien » Bokning Volontär Indien

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!