Bokning Volontär Sri Lanka

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sri Lanka. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Här går det jättebra! Det har varit så mycket nytt att se och uppleva, jag tycker det är superspännande. Hittills tycker jag att projektet jag är volontär på har gjort mest intryck, jag tycker det är så kul att se hur ivriga och villiga damerna är att lära sig och hur stor potential de har att lära sig engelska och bli mer självsäkra!

Vera Volontär Sri LankaÖversatt

Hem » Land » Sri Lanka » Volontär Sri Lanka » Bokning Volontär Sri Lanka

Johan R beställde vårt Work & Travel Australien program för 7h sedan. Är det något för dig också??!