Login Har du sökt in till högskola & är osäker om du kan åka?

Thaiboxning

Lär dig Thaiboxas i landet sporten föddes. Du som deltar på programmet kommer bli coachad av en riktig Thaiboxningstränare och träna ihop med lokala utövare.

Läs mer

Thaiboxning

På detta programmet får du lära dig Thaiboxning i landet sporten föddes. Thaiboxning är Thailands nationalsport, och för många Thailändare är drömmen att bli proffestionell boxare stor. Du kommer lärs dig grunderna inom sporten och även knep hur du vinner över motståndaren med hjälp av 8 olika kontaktpunkter på kroppen. Förbered dig på en mycket fysisk, men exklusiv kampsport.

Du kommer träna tillsammans med thailändare som själva tränar och tävlar inom Thaiboxning, en del på proffesionell nivå. Tränaren har länge coachat Thaiboxning och du kommer behandlas som en del av gänget på plats och köra samma fysiska träning som dem. Du kör normalt 2 pass om dagen. Det första på tidig morgon och andra passet på eftermiddagen då det under dagtid är för varm att träna. Så du har en hel del ledig tid mitt på dagen när de andra deltagarna är på sina volontärarbeten.

Träningen anpassas till viss del efter individen, men du ska vara förberedd på fysiskt utmanande pass och hård träning!

 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Program

Måndag – Fredag 2 pass dagligen

Du lämnar boendet tidigt på morgonen, ca 05:30, och tar du tillsammans med en koordinator till Thai-boxningscentret. Dagen börjar med löpning som uppvärmning och därefter kör ni ett boxingspass på ca 1,5-2h. Det är allt ifrån grundslag och sparkar till fysträning med fria vikter och kroppsövningar. Du coachas alltid av en erfaren Thaiboxningstränare.

Efter första passet åker du tillbaka till boendet och äter frukost samt tar det lugnt inför eftermiddagspasset.

På eftermiddagen när värmen lagt sig något, är det dags för pass nr 2.

Boende

Du bor i Singburi tillsammans med andra som deltar på Thaiboxningen och även andra volontärer. Du delar rum med 4-6 andra och tjejer och killar bor i separata rum. Privat rum finns på förfrågan för extra kostnad. Alla rum har fläkt samt västerländska toaletter och kallvattendusch. Det är en gemensam matsal där du kommer få maten serverad. Det är typisk Thailändsk mat som serveras och den är vegetarisk.

Transport

Du blir upphämtad på flygplatsen i Bangkok och körd till projektet. Det är gång/cyckelavstånd till Singburi by ifrån volontärcentret och det finns cycklar att låna på projektet. Du kan även välja att ta en taxi/tuk tuk till stan. Glöm inte att meddela din koordinator om du lämnar projektet.

 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Aktiviteter i Thailand

Välj ett program i Thailand

Hem » Land » Thailand » Thaiboxning

Senaste nyheter: Vi kan nu erbjuda ett 2:a års visum till Nya Zeeland