Login Har du sökt in till högskola & är osäker om du kan åka?

Bokning Teach & Travel Kina

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Teach & Travel Kina. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nu har vi varit här en vecka och jag älskar Kina redan. Människorna är trevliga, både kineserna och TTC kompisarna. Vi börjar få kontroll över ätpinnar, språket går i rätt riktning, när jag talar norska med Henriette ändrar jag plötsligt till engelska eller bara stoppar in ett engelskt ord här och där, och ingen av oss reagerar. Språkförvirrad? Japp.

lotte // Teach & Travel Kina

Hem » Land » Kina » Teach & Travel Kina » Bokning Teach & Travel Kina

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!