Bokning Lion Centre

Lion Centre er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din bokning. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det är en fantastisk upplevelse att få vara med och delta i arbetet nära och runtomkring djuren. Möter vänliga människor både bland staff personal och andra volontärer. Rikedom att få att lära så mycket om djuren och landet. Funderar man på att åka - så gör det! Smidigt att åka med hjälp av Goxlpore där man får all information och hjälp.

Eva // Lion Centre

Hem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Bokning Lion Centre

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig