Login

Bokning Lion Centre

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Lion Centre. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det är en fantastisk upplevelse att få vara med och delta i arbetet nära och runtomkring djuren. Möter vänliga människor både bland staff personal och andra volontärer. Rikedom att få att lära så mycket om djuren och landet. Funderar man på att åka - så gör det! Smidigt att åka med hjälp av Goxlpore där man får all information och hjälp.

Eva // Lion Centre

Hem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Bokning Lion Centre

Eszter M beställde vårt Ranchstay Kanada program för 166h sedan. Är det något för dig också??!