Login GoXplore Sweden AB i konkurs

Bokning Volontär Indien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Indien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Huset jag bodde i var otroligt mysig. Det är kanske lite lite möbler i förhållande till vad man är van vid hemma, men efter några veckor började jag säga "ja, jag kommer sen, ska bara hemom först": P Så vi kände oss mycket hemma i huset. Och trädgården var mycket mysig. Koordinatorerna var mycket trevliga och hjälpsamma.

Marie // Volontär Indien

Hem » Land » Indien » Volontär Indien » Bokning Volontär Indien

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig