Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Sri Lanka

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Sri Lanka. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har det helt underbart här på varma Sri Lanka. Både personalen och de andra volontärerna är helt fantastiska så det är verkligen hur bra som helst. Vad beträffar projekten så är det jätteroligt och man känner verkligen att man bidrar. Extra roligt är det när lokalbefolkningen undrar vad man gör här och deras ansikten lyser upp när de får reda på att vi hjälper till att restaurera tempel. Än så länge har min resa varit allt jag kunnat önska och lite till. Men det är dock bara början vilket jag fullkomligt älskar.

Alfred februari 2020 // Volontär Sri Lanka

Hem » Land » Sri Lanka » Volontär Sri Lanka » Bokning Volontär Sri Lanka

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig