Login

Bokning Volontär Thailand

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Thailand. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Maten i Twinhouse var over all forventning. Veldig mye variert og smakfull mat. Jeg kommer til å spise mye mer asiatisk mat her hjemme i Norge fremover. Vi fikk også forskjellig frukt til hvert måltid. Frukten i Thailand er så mye bedre og saftigere. Utrolig godt! Jeg må også si at de som jobbet der nede gjorde en utrolig god jobb. Fikk hjelp uansett når det var noe og følte at de tok seg av oss og var der hele tiden. Det virket som de likte det de jobbet med og viste oss omsorg fordi de ville, og ikke fordi det er jobben deres.

Sara // Volontär Thailand

Hem » Land » Thailand » Volontär Thailand » Bokning Volontär Thailand

Eszter M beställde vårt Ranchstay Kanada program för 166h sedan. Är det något för dig också??!