Tack för denna resan och erfarenheten!

Inför resan var jag sjukt nervös, mestadels för att jag åker med åtta andra personer jag aldrig ens träffat. Men redan från första stunden vi möttes upp så kände jag mig lugn och bekväm att dela denna resan tillsammans med dessa underbara personerna som jag idag kallar vänner för livet. Resan i sig har fortfarande inte smält riktigt, för det finns inte tillräckligt mycket med ord för att beskriva hur underbart det var och hur mycket man fick lära sig.

Lokalbefolkningen i Bali är helt underbara och jättetrevliga, där dem gärna småpratar en del med dig och är jättevilliga att berätta hur det är att bo i Bali. Under dem hela tre veckorna så har jag pratat med en del personer, särskilt dem som körde oss runt där vi ville. Och för att inte tala om barnen i skolorna!
Andra veckan var vi med på sköldpaddsprojektet och det var en hel upplevelse där med. Jag har aldrig sett en sköldpadda utanför ett zoo så att få hålla i en var riktigt riktigt roligt. Sedan att få städa där dem är låter äckligt eller jobbigt, men även det var riktigt roligt. Tror jag aldrig haft så roligt när jag gjort ett hårt arbete! Sedan hade vi även den turen att vara där just när dem skulle släppa ut baby sköldpaddorna och vi fick hålla i varsin sköldpadda för att sedan släppa ut den i havet. Bara att få vara med om en sådan sak är underbart men att få vara en del av det är något helt annat, det är en upplevelser jag aldrig kommer att glömma.
Förutom alla underbara saker vi fick se och uppleva av GoXplore så hade vi även en del fritid där vi själva fick chansen att se det vi ville. Vi tog den chansen och såg så mycket vi hade tid till och även lite tid tog vi vid poolen för att svalka oss. Åker ni på denna gruppresan till Bali så ta den chansen under fritiden att åka runt och se saker runt i Bali, särskilt när ni är på Nusa Penida! Man kan även fråga koordinatorna på plats om saker att göra för dem vet en del vad som är värt att se.

Jag vill både tacka GoXplore för att dem satt ihop en sådan här resan för att man både få se mycket och man får nya vänner för livet! Sedan vill jag även rekommendera denna resan stort!

Ta chansen när du kan!

Felicia

Detta är en reseberättelse från en av våra deltagare på vårt Gruppresa Bali program i 2019.

Hem » Reseberättelse » Tack för denna resan och erfarenheten!

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig