Ett minne för livet

Jag var två veckor på Wildcat Sanctuary i Sydafrika. Första veckan kände jag att jag var rätt glad för att jag bara bokat två veckor. Men när jag kom in i andra veckan så önskade jag att jag bokat minst tre veckor. Det tog mig nämligen nästen en hel vecka att acklimatisera mig och komma in i allt. Det är stora kontraster jämfört med hemma. Men när man väl landat i alls så inser man hur fantastiskt det är att bo mitt ute i ingenstans med bara djuren omkring sig. Att inte höra något annat än lejonens vrål lite då och då. Det är en häftig känsla.

Dagarna bestod stundtals i hårt arbete med att t.ex. bygga nya inhägnader, vattna växter, måla och ta hand om köttleveranser som ofta bestod i hela djur som skulle styckas och tas hand om. Vi hade även de dagliga sysslorna som att mata och ge djuren vatten till att städa huset och diska efter måltiderna. Men utöver detta fanns det även en hel del tid att spendera med djuren eller i solen.

Man kom några av djuren väldigt nära och det var en fantastisk känsla. Ägarna var väldigt måna om att vi skulle ha det så bra som möjligt under tiden vi var där. Min tid på farmen var en fantastisk upplevelse och jag kommer att minnas den för alltid. Min förhoppning är att någon gång komma tillbaka


/Lotta

Dette er et reisebrev fra en av deltakere på vår Wild Cat Sanctuary program i 2016.

Hem » Reseberättelse » Ett minne för livet

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!