Tre veckor av sol, skratt och fantastiska människor

Tack så mycket, resan var fantastisk! Det är ganska svårt att sätta ord på hur bra det var!

Tre veckor av sol, skratt och fantastiska människor. Massor med erfarenheter och härliga minnen. Min resa till Bali och alla upplevelser jag fick på den kommer jag att komma ihåg för alltid.
Jag tyckte om att vi fick göra så mycket på resan, vi fick lära oss om kulturen och språket, vi fick volontärarbeta och göra många olika utflykter. Det var så blandat och det var det som gjorde resan så bra! Och såklart att det var en gruppresa, jag fick lära känna en massa härliga människor som jag fortfarande har kontakt med.
Resan var fantastisk! Jag hade aldrig lärt mig så mycket eller gjort så många utflykter om jag hade åkt själv, då hade det bara blivit sol och bad. Nu när vi bodde nära lokalbefolkningen, hade kultur-och språkkurser och åt hemlagad mat fick jag ut så mycket mer av resan. Jag fick träffa barn på skolor och dagis där vi lärde ut engelska, de var så härliga! Det var skratt och skoj från början till slut. Jag fick vara med och släppa ut babysköldpaddor i havet, vilket var en mäktig känsla, och även mata dem med både fisk och krabba och skrubba dem med en liten tandborste varje dag. Jag fick göra yoga varje morgon sista veckan då vi steg upp innan solen. Vi hörde både tuppar som gal och fåglar som sjöng utanför oss. Allt det här hade jag ju inte upplevt om jag inte hade åkt på en gruppresa till Bali med GoXplore. Så tveka inte! Våga res iväg till okända platser och upplev drömmen...

Detta är en reseberättelse från en av våra deltagare på vårt Gruppresa Bali program i 2019.

Hem » Reseberättelse » Tre veckor av sol » skratt och fantastiska människor

Maya A beställde vårt Work & Travel Australien All Set program för 44h sedan. Är det något för dig också??!